Matkällaren

Vår blogg om allt gott. Till alla ni nomnom-människor där ute. Vi vet, vi vet, det finns miljoner av oss. Men det stoppar oss inte. Det blir restauranger, mat, vin, kaffe, öl, recept, inspiration och kärlek. Lämna gärna feedback, frågor eller önskemål i kommentatorsfälten.

Finkorv

Taylor & Jones salsicciaHäromkvällen var vi som vanligt på Daglivs för att handla. Daglivs är kul, även om de har hållit på och bygga om nu i vad som känns som en evighet och det är totalt kaos. Men fint blir det, nya köttdisken är grym! Kul är också att man där kan hitta småleverantörer som t ex Taylor & Jones, ja de som ska öppna tillsammans med Oliver Twist i Hornstull – Taylor & Jones with the Twist. Daglivs för även korvar från Korvhantverk Stockholm!

Den här gången blev det deras Salsiccia med parmesan, madeira och rosmarin. Kapa upp dem i snuttar och stekte på låg värme (de här finkorvarna passar egentligen bättre att stekas hela på låg värme, men jag ville ha stekyta runt om). Korvsnuttarna tillsammans med 30-månaders parmesan, lite prästost, färsk timjan och girandole torsades-pasta blev en festmåltid. Ibland behöver det inte vara svårare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 28/02/2013 by in Kött, Pasta and tagged , , .
%d bloggare gillar detta: