Matkällaren

Vår blogg om allt gott. Till alla ni nomnom-människor där ute. Vi vet, vi vet, det finns miljoner av oss. Men det stoppar oss inte. Det blir restauranger, mat, vin, kaffe, öl, recept, inspiration och kärlek. Lämna gärna feedback, frågor eller önskemål i kommentatorsfälten.

Taylor & Jones with the Twist

Taylor & Jones with the TwistDet är nästan för bra för att vara sant. Det är som när man sitter och funderar ihop fantasimöten på scen mellan sina favoritband. Men nu är det på gång. Och om 10 veckor! Det ska öppna en ny korv- & ölbar på söder. Ok kanske inte låter så spännande? Men oh yes!

Nya Hornstull som kampanjen så fyndigt döpte det ombyggda nya Hornstull till, får massa spännande butiker, mat och dryck. Och det är också här Taylor & Jones with the Twist öppnar. Samarbetet är så bra som det kan bli – Taylor & Jones (fantastisk GTH-sida) hantverkskorvar tillsammans med hantverksöl från Oliver Twist. Blir tårögd av glädje. Nu räknar vi dagarna! Är så lycklig att jag inte ens tänker gnälla om att de borde öppnat på Kungsholmen istället 😉

Tack beersweden.se !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 21/02/2013 by in Öl, Kött and tagged , , , , .
%d bloggare gillar detta: